UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Is projectmanagement een hersenwetenschap?

Is projectmanagement een hersenwetenschap?



Victor Lamme is hoogleraar en hersenonderzoeker bij de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. Hij onderzoekt wat bewustzijn nu eigenlijk precies is, waar het vandaan komt, en welke rol het speelt bij ons handelen. Op 29 mei a.s. geeft hij een keynote presentatie vanuit de visie dat projectmanagement een hersenwetenschap is. Bestaat vrije wil en is projectmanagement een kwestie van op de goede knoppen drukken in het brein van de mensen om je heen? Hoor het tijdens het congres Projectmanagement in de Zorg op 29 mei a.s!



Projectmanagement is hersenwetenschap: druk op de goede knoppen in het brein van de mensen om je heen.



Het gedrag dat mensen laten zien, de keuzes die ze maken, zij zijn een optelsom van vooral onbewuste emoties en irrationele motieven. Waarom doen mensen niet wat ze beloven, en hoe krijg ik ze wel in beweging? Vrije wil bestaat niet, dus wie weet op welke ‘knoppen’ hij moet drukken in het brein van de mensen om hem heen, kan alles gedaan krijgen wat de bedoeling is. En dan wordt projectmanagement ineens een heel stuk leuker!



Wie is Victor Lamme?



Victor Lamme is hoogleraar hersenonderzoek en schrijver van de bestsellers ‘De Vrije Wil Bestaat Niet’ en ‘Waarom?’. Hij is een van de oprichters van neuromarketingbedrijf Neurensics en geeft lezingen en workshops voor bedrijven, overheid, marketeers, managers en ieder ander die menselijk gedrag effectief wil beïnvloeden. Hij weet als geen ander zijn kennis over het brein te vertalen naar de praktijk en is daarom een veelgevraagd gast op podia, in kranten en op radio en TV.



Komt u ook? U heeft nog 1,5 week om aan te melden!



Registreer nu en ontvang via onze mediapartners € 50,- korting!

Klik hier voor meer informatie



Graag tot ziens op 29 mei a.s.!



meer nieuws